Doe eens iets écht Brunssums cadeau! Zeg hallo tegen de Ons Brunssum Cadeaukaart!

Met ‘Ons Cadeautje Brunssum’, oftewel de Brunssumse cadeaukaart is er van alles te verkrijgen in Brunssum! Een lekkere cappuccino, een handige schroevendraaier, een mooie trui of natuurlijk een heerlijke maaltijd om thuis uit te eten!

Je koopt het allemaal met deze échte Brunssumse kaart.

Wat is OnsCadeautjeBrunssum?

OnsCadeautjeBrunssum is een lokale cadeaukaart. Je koopt hem fysiek, via één van de verkooppunten. Je kunt de kaart opwaarderen tussen de €5,- en €150,-, deze is te besteden bij alle aangesloten ondernemers in Brunssum. En dat zijn er een hele hoop! Van horeca tot de drogist, van recreatievoorzieningen tot de fietsenwinkel. Ze zijn te herkennen aan de sticker op de deur! Door de bijkomende cadeauverpakking ideaal om onder de kerstboom te leggen, om cadeau te doen voor een verjaardag of voor bijvoorbeeld moederdag. Want de keuze is reuze, inzetbaar op zoveel verschillende plekken in Brunssum!

Door een kaart te kopen draag jij als Brunssumer je steentje bij aan onze Brunssumse ondernemers en onze lokale economie. Helemaal in deze moeilijke tijd van de Corona pandemie. Natuurlijk draag je er ook je trots voor Brunssum mee uit. Het is dus echt een Win/Win situatie!

Check voor alle informatie en aangesloten ondernemers waar je met de cadeaukaart kunt betalen op: OnsBrunssum.nl

MEEDOEN ALS ONDERNEMER?

Hoe schrijf ik me als ondernemer in?

Leuk als je meedoet! Als ondernemer in Brunssum kun je altijd inschrijven. Neem daarvoor contact op met Remco van der Steen, accountmanager Economische zaken van gemeente Brunssum, Toerisme en Recreatie via 045-5278555.