• WAAROM?
 • Ontzettend veel mensen, bedrijven en organisaties worden op dit moment keihard getroffen.

  Zowel de gezondheid als de financiële situatie van veel mensen is onzeker. Met dit initiatief willen we de horecaondernemers in Brunssum de gelegenheid bieden om hun (tijdelijke) bezorg- en/of afhaalservices gratis onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. Voor de Brunssummer staan daarmee alle faciliteiten gebundeld op één pagina. Wij trachten op deze website in één oogopslag inzichtelijk te maken waar en bij wie je de lekkerste maaltijden kunt bestellen en afhalen of laten bezorgen.

  Steun de lokale horeca | Thuis uit eten in Brunssum!

  Staat jouw restaurant of andere favoriete eetgelegenheid er nog niet bij? Aanmelden gaat makkelijk en snel via: thuisuiteteninbrunssum.nl/geef-jouw-gegevens-hier-op/

 • WIE ZIJN WIJ?
 • Op het moment dat voor de tweede keer alle horecabedrijven gesloten moesten worden in de strijd tegen het Coronavirus, besloten raadsleden Merle van Leusden (Ruimte in Advies) en Jaimy van Dijk (Preuvenemert) iets concreets te doen voor de getroffen Brunssumse horecaondernemers. Geïnspireerd door het voorbeeld van https://www.thuisuiteteninleerdam.nl werd een oproep geplaatst wie de helpende hand wilde bieden.

  Twee maatschappelijk betrokken Brunssumse ondernemers, Jos Langendijk (JLA Webservices) en Mark Tielemans (2MKB.nl en 12drukwerk.nl), die onlangs een samenwerking zijn aangegaan onder de vlag 12websites.nl, gingen enthousiast deze ‘Brunssumse Uitdaging‘ aan! De website thuisuiteteninbrunssum.nl was binnen no-time online. Zowel de website als de domeinnaam en de webhosting zijn door 12websites.nl kosteloos gerealiseerd en geleverd.

  Nu doorpakken
  Het is natuurlijk zaak dat deze website compleet en overzichtelijk wordt gevuld met alle aanbieders van afhaal- en bezorgmaaltijden in Brunssum. Merle en Jaimy dragen zorg voor het verzamelen van de juiste informatie. Staat jouw restaurant of jouw favoriete eetgelegenheid nog niet op deze website? Bel dan even naar Merle van Leusden (06-51760436) of Jaimy van Dijk (06-51259563). Een mailtje sturen kan natuurlijk ook via: contact@thuisuiteteninbrunssum.nl.

  Petra Palmen (van het eveneens door de Corona-maatregelen zwaar getroffen Wonna.nl) heeft aangeboden om te zorgen voor de online verwerking van alle informatie op de website en om een steentje bij te dragen op het gebied van Social Media.

  We gaan ons best doen om zoveel mogelijk on- en offline aandacht voor de website te genereren. Alle inzet en benodigde middelen voor dit project worden door de betrokken mensen en partijen kosteloos geleverd. Wij hopen dat we op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan het voortbestaan van de restaurants waar we straks weer graag samen een hapje gaan eten.

  Doe je ook mee? Eet dan thuis uit in Brunssum!

  Sterkte in deze tijd en houd vol!

  DE UITDAGING

  Door alle momenteel geldende maatregelen om het Coronavirus eronder te krijgen wordt in heel veel branches behoorlijk averij opgelopen. Eén van die branches is onomstotelijk de horeca. Met dit initiatief gaan wij samen de uitdaging aan om de lokale horecaondernemers in Brunssum te steunen.